Search

O nama

Osnovna delatnost preduzeća “Bor Promet” iz Ivanjice je izgradnja  montažnih kuća po najsavremenijoj tehnologiji I najzahtevnijim standardima visokorazvijenih zemalja.

Vama, našim klijentima, nudimo kompletnu I kvalitetnu uslugu kao i rešenje za izgradnju objekta koji zadovoljava sve Vaše kriterijume. Naš tim čine vrhunski stručnjaci iz oglasti građevinarstva koji će u svaki kvadrat vašeg novog doma ugraditi svoje dugogodišnje iskustvo, umeće obučenog radnog kadra, kao i najsavremenije  materijale koji su se naročito pokazali kada je u pitanju štednja energije.

U zimskim uslovima štednja energije dostiže i 50 %. U izgradnji koristimo isključivo ekološki zdrave materijale kao što su: drvo, mineralna vuna, gips-ploče, i stiropor. Pored čistih i zdravih osobina troškovi održavanja naših montažnih objekata su veoma niski.
Pored već unapred projektovanih montažnih objekata koje možete pogledati u našem katalogu, u ponudi imamo i izgradnju objekata po vašim željama. Predstavite nam Vašu ideju i prepustite se sigurnim rukama. Naš stručni tim će ispuniti sve Vaše kriterijume, jer naši klijenti zaslužuju samo najbolje.
Preduzeće „Bor Promet“ iz Ivanjice je Izgradilo mnogo objekata u Srbiji i Crnoj Gori, ali i u Italiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Španiji…
Posebno izdvajamo: Izbegličko naselje Berane, naselje Krnjača (za raseljevenje prostora za Metro), naselje Radanovići, naselje Sutomore, ambulanta Mačvanski Pričinović, upravna zgrada “Gas-Mont” Zemun, apoteka sa zgradom arhiva Dr. Dragiša Mišović Dedinje, sportski centar Morača u Podgorici i dr.