Search

Kako do kupovine kuće?

Svakom poslu pristupamo maksimalno profesionalno i za sve naše radove dajemo garanciju, dok je za montažni objekat garancija 100 godina. Naš osnovni cilj jeste zadovoljenje svih Vaših kriterijuma. Izuzetnu pažnju poklanjamo poštovanju rokova kako izrade tako i montaže. Držimo se stare dobre izreke da “dogovor kuću gradi”, i u saradnji sa Vama, našim klijentima, postižemo najbolje rezultate.

Osnovni razlog što nismo istakli u prvi plan cene naših montažnih objekata je taj što je svaki klijent individua za sebe, i za 20 godina iskustva smo naučili da većina klijenata želi da koriguje barem mali deo već postojećeg projekta, kako bi objekat u potpunosti prilagodili svojim potrebama.

Kroz našu zajedničku saradnju primetićete kako ni u jednom trenutku neće biti skrivenih troskova dodatnih kalkulacija i svega ostalog što bi uticalo na povećanje cene koja je dogovorena na početku saradnje. Maksimalno poštujemo dogovoreno i učinićemo sve kako bi Vaš novi dom bio baš onakav kakvim ste ga zamislili.
Vas put kupovine kuce ce proci dosta faza ali od prvog nacrta do ulaska kroz vrata vec gotove kuce je ono sto cemo proci zajedno, gde cete vi kao rukovodilac i invesitor u svoj sopstveni dom biti ukljuceni u sve faze i tacno i precizno po planu kako je i od prvog dana ugovoreno.
Pri modifikacijama već postojećih ili izrade kompletno novih projekata, bićete unapred, pre sklapanja bilo kakvog ugovora informisani o svim cenama i moćićete da odaberete onu varijantu koja Vama najviše odgovoara. Cena za koju se postigne dogovor i potpiše ugovor za predviđene radove važi do kraja same izrade i montaže objekta, i naknadne promene nisu moguće. Mi svakom poslu pristupamo iskreno jer poverenje je osnova svega.

KAKO DO KREDITA?
Preduzeće “BOR PROMET IVANJICA” je odlučilo da Vam na najbolji mogući način izađe u susret kada je u pitanju kreditiranje.
Odlučili smo da prihvatimo saradnju sa bilo kojom bankom na domaćem tržištu koja će Vama, kao kupcu, ponuditi najbolje uslove. Većina preduzeća koja grade montažne kuće nisu u mogućnosti da ponude ovakav izbor.